Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Komment kérdés

2012.08.29

Lehet, hogy lesz lehetőség kommentelni a bejegyzések alá. Egy ilyen kis oldalnál nem lesz sok jelentősége, maximum az, hogy oltsátok az oldalt, vagy hogy leírjátok, mi kéne még bele. Még nem találtam modult hozzá, de emlékszem, hogy régen volt egy, ami valószínűleg működöt. Remélem, hogy az nem szűnt meg, mint a szvazo.net, mert akkor felkeresem, és rögtön használatba is vesszük :)

Ezt is utólag írom: Sajnos nem sikerült találnom olyan modult, amivel az oldal összes részén lehetett volna kommentelni. Így, sajna csak az eOldalas megjegyzés modult lehet használni, ami önmagában nem is lenne rossz, de csak a bejegyzéseknél lehet használni, mint pl. amit most olvastok. Én annak idején, minden oldalt külön menüpontba helyeztem, így oda nem lehet kommentálni. Sorry, srácok, de most már nem fogom áthelyezgetni. :/

De hogy kihasználjuk az eOldalnak ezt a csöppnyi kisegítő lehetőségét, ha tudtok, írjatok már nekem ilyen kis kommentár készüléket vagy mit. Lehetőleg HTML vagy hasonló kódolás legyen, mondjuk az ilyet csak így lehet kirakni oldalra.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

vagy

(vagy, 2013.02.05 08:55)

vagy